Mijn winkelmandje

 x 

Totaal € 0,00
Winkelwagen is leeg
Niet-maatwerk binnen een paar dagen in huis!
Let op de Levertijd bij maatwerk producten!

Waarom dit privacy statement?

Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens omgaan. Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Wet bescherming persoonsgegevens, en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming, voorschrijft. In dit privacy statement willen wij je hierover nader informeren.

Toepasselijkheid privacy statement

In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verwerking van persoonsgegevens door of vanwege Design your stoma. Desig your stoma is een initiatief van Stichting Stomaatje, voor de algemene privacyvoorwaarden zie www.stomaatje.nl, deze voorwaarden betrekken alleen de website Design your stoma.

Identiteit Design your stoma

Design your stoma is de verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en – met ingang van 25 mei 2018 – de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verzameling en verwerking van persoonsgegevens door of vanwege Design yours stoma. Design your stoma is een iniatief van Stichting Stomaatje, we hebben geen bedrijfspand. We zijn bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens?

Design your stoma kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Direct van jou: door een bestelling te doen via onze website, als je per e-mail, telefoon of schriftelijk contact opneemt met ons, of door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

 Via eigen website: voor onder andere de uitoefening, verbetering en registratie van onze dienstverlening verzamelen wij via onze website verschillende gegevens, onder meer door het gebruik van cookies.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Design your stoma kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Design your stoma, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Design your stoma verstrekt. Design your stoma kan de volgende persoonsgegevens verwerken :

 Contact- en accountgegevens – zoals door jou verstrekte naam, e-mailadres en inloggegevens.

 Verzendgegevens – zoals door jou verstrekte naam, e-mailadres, adres en eventueel telefoonnummer.

 Bestel gegevens – zoals door jou verstrekte gegevens ten behoeve van je bestelling van Design your stoma waardoor we je bestelling kunnen uitvoeren.

 Website gegevens (statistieken) – zoals algemene bezoekgegevens, zonder deze bezoekers te identificeren.

Voor welke doeleinden verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Design your stoma gebruikt verkregen persoonsgegevens in eerste instantie ter uitvoering van de overeenkomst die wij sluiten met de klant. Meer specifiek vragen wij je om jouw persoonsgegevens met ons te delen voor de volgende doeleinden :

 Ten behoeve van het aangaan, onderhouden en verbeteren van de contractuele relatie met haar (potentiële) klanten, of voor het verbeteren van de diensten en producten.

 Voor het toepassen en uitvoeren van wettelijke verplichtingen. Design your stoma kan nieuwsbrieven versturen per e-mail. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kun je gebruik maken van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief. 

Persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hetgeen hierboven omschreven.

 Welke cookies plaatsen wij?

Onze websites maken gebruik van cookies, waarmee technische informatie wordt opgeslagen. Cookies zijn kleine informatiebestanden die een website op jouw apparaat achterlaat, waarmee jouw activiteiten binnen onze website gevolgd wordt. Het betreft bijvoorbeeld:

 de datum en tijd van het bezoek;

 de URL van de verwijzende site (de site waarvan de bezoeker afkomstig is);

 de op onze website bezochte pagina‘s;

 informatie over de gebruikte browser (type en versie, besturingssysteem, etc.).

Technische informatie en cookies worden door ons gebruikt om jouw bezoek op de website te vergemakkelijken en de prestaties en gebruikerservaring van de website te optimaliseren. Cookies kunnen zowel door Design your stoma zelf worden geplaatst als door andere partijen met wie Design your stoma samenwerkt. Hieronder vind je een overzicht van soorten cookies die geplaatst worden via de Design your stoma website:

Functionele cookies
Design your stoma plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website naar behoren te laten functioneren en een gevraagde dienst te leveren. Deze cookies worden gebruikt om bepaalde gebruikers- en voorkeursinstellingen te bewaren, eventuele inloggegevens op te slaan en om het gebruikersgemak van de website te optimaliseren.

Analytische cookies
Design your stoma maakt gebruik van analytische cookies, zoals de cookies van Google Analytics, waarmee informatie wordt verzameld over het gebruik van de website. Hiermee wordt o.a. het aantal websitebezoekers, de bezochte pagina’s en duur van hun verblijf vastgelegd. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoeften van de gebruikers.

Design your stoma heeft voor het gebruik van Google Analytics een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de cookies van Google Analytics op de meest privacy vriendelijke manier zijn ingesteld. Design your stoma heeft Google geen toestemming gegeven om via Design your stoma verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Design your stoma heeft er voor gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Social media

Voor het bezoeken van onze social media accounts (Facebook en Instagram) zijn het privacy beleid en de algemene voorwaarden van de betreffende social media van toepassing.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Design your stoma bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten en in ieder geval niet langer dan 5 jaar nadat de overeenkomst is beëindigd, tenzij dit noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht.

Welke rechten heb jij?

Je dient er zelf voor te zorgen dat Design your stoma over de juiste persoonsgegevens beschikt. Via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je schriftelijk bezwaar maken tegen gebruik van bepaalde gegevens door Design your stoma, of verzoeken om inzage in, correctie en/of verwijdering van je (persoons)gegevens. Op schriftelijk verzoek zullen eventuele, door je medegedeelde correcties, worden verwerkt. Design your stoma zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klachten over het gebruik van persoonsgegevens kunnen gericht worden aan Stichting Stomaatje of aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

Design your stoma neemt de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus en neemt passende fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Wijzigingen

Wij kunnen ons privacy beleid wijzigen. Wijzigingen in ons privacy beleid zullen wij aanpassen in dit privacy statement. We adviseren daarom om met regelmaat ons actuele privacy statement te bestuderen ten aanzien van wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten

Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt naar aanleiding van dit privacy statement of over de wijze waarop Design your stoma omgaat met jouw persoonsgegevens, dan kun je per e-mail contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Versie 22-5-2019