Stomahoesjes

 

We maken hoesjes voor diverse soorten stoma's. De hoesjes zijn o.a. geschikt voor een colostoma (ook de cap), ileostoma (ook high output), urinestoma, urinebeenzak en voedingsstoma.

Let op! Heeft je stomazakje aan de bovenkant weinig ruimte tussen flens en bovenkant zakje? Kies dan voor extra optie 4. Het hoesje kan anders minder goed blijven zitten.

Kijk hier voor de prijzen.

Kijk hier voor de uitleg & wasvoorschrift maatwerk hoesjes.

Klik hieronder op het assortiment naar keuze:

Maatwerk

Bewerkt

Eén kleur

Meerkleurig

Vrolijke prints

Mini

Hartjeshoesjes

PEG hoesjes

Urinebeenzak hoes

 

Standaard producten

Standaard stomahoesjes

Comfisleeve (urinebeenzak)

Ook hebben we extra opties:

Extra optie 1 is bijvoorbeeld handig voor mensen met een slechte handfunctie. Wij raden deze optie ook aan indien uw opening een kleine diameter heeft, zo kunt u het zakje beter in het hoesje krijgen.

Extra optie 2 is om je hoesje kleiner te kunnen vouwen.

Extra optie 3 is een zachte vochtopnemende zeemleren achterkant.

Extra optie 4 is een koordelastiek in het biais van het rondje zodat het stomazakje beter blijft zitten.

En je kunt kiezen voor een applicatie op je hoesje

Een stomahoesje is een stoffen hoesje voor om je stomazakje. Stomazakjes zijn vaak huidkleurig of doorzichtig, en zo kun je hem opfleuren. Ook kan het bijvoorbeeld tijdens het sporten of bij heet weer zweet opnemen.

Wij gebruiken diverse stoffen, indien je een allergie hebt en alleen tegen katoen kunt geef dit dan aan op het bestelformulier, dan kijken wij met je mee. We kunnen ook katoen aan de achterkant gebruiken en aan de voorkant een stof waar men niet tegenkan.

Bij een hoesje voor een ileozakje zit er onderaan een opening die sluit met klittenband, voor een colostoma is hij gesloten en voor een urostoma zit er ook een opening waar het kraantje doorheen kan.

De hoesjes zijn passend (ongeveer een halve cm breder) om je stomazakje, indien je het hoesje ruimer wilt hebben geef dit bij de bijzonderheden aan.

Kijk hier voor de prijzen.