Band daily, swim of stretch kant bestellen

 

Wat zijn de kosten?

 

Alle genoemde prijzen gelden voor het lopende jaar.

 

Een band daily (dagelijks, jersey) kost € 22,95, de banden swim&sauna (zwem en sauna, lycra) € 23,95, een band daily kant € 25,95 en een band stretch kant € 19,95 exclusief verzendkosten.

 

De kosten van een zakje aan de binnenkant zijn
€ 6,95 (bij de banden stretch kant is dit inbegrepen).

 

Op dezelfde dag bestelde maatwerk producten kunnen gecombineerd worden verwerkt waardoor je eenmaal verzendkosten betaald. Help ons door bij de bijzonderheden aan te geven dat er meerdere bestellingen zijn gedaan die gelijktijdig mogen worden verstuurd.

 

De verzend- en verpakkingskosten van een bestelling van een stomaband binnen Nederland zijn € 5,00* en wordt verzonden via PostNL.

* Let op! Bij grotere bestellingen van meerdere producten komen er extra kosten bij voor pakketpost.

 

De verzend- en verpakkingskosten van een bestelling van een band met beschermcap binnen Nederland zijn € 8,30 verzekerd verzonden via DHL.

 

Bij pakketpost en brievenbuspost is de inhoud niet verzekerd tegen schade en diefstal. Het risico van schade of verlies tijdens verzending kan worden verminderd door de optie aangetekend pakketverzending te kiezen voor € 8,30 (vergoedt tot € 500,00) verzonden via DHL. Dit raden we zeker aan bij grotere bestellingen!

 

Standaard zenden we de bestellingen naar het buitenland met DHL pakketpost voor € 13,55 (vergoedt tot € 500,00). Deze prijs geldt voor landen als België en Engeland, bij sommige landen kunnen de verzendkosten iets duurder zijn. Een verzending naar het buitenland wordt door DHL binnen 5 werkdagen bezorgd.

 

De maten

Indien je een stomaband daily (dagelijks), swim & sauna (zwem en sauna) of daily kant besteld willen we weten welke hoogte je de band wilt hebben. Bij de banden stretch kant is dit een vaste hoogte per kleur.

 

Je kunt zelf een bandhoogte kiezen. Voor kinderen mag er al vanaf 9 cm worden gekozen. Vanaf 15 cm voor volwassenen. De mogelijkheden zijn: 9, 12, 15, 18, 21, 25, 30 cm.

 

  De banden onder de 15 cm passen bij kinderen/kinderstomazakjes.

 

Hulp bij het kiezen van de hoogte:

Vouw je stomazakje dubbel en meet dit op, deze lengte kun je minimaal kiezen.

Wil je een binnenzakje? Houd er rekening mee dat bovenstaand de uiteindelijke maten zijn INCLUSIEF de zomen. Trek dus ongeveer 3 centimeter van de genoemde maten af om te weten of je stomazakje in het binnenzakje past.

Indien je het stomazakje niet dubbelgevouwen wilt dragen terwijl je de band draagt, dien je een hogere maat te kiezen.

Kijk ook naar de contouren van je buik, welke hoogte zou qua centimeters het prettigst zitten?

Doe bijvoorbeeld een sjaal om rond waar je de band wilt hebben zodat je er zelf achter komt hoe hoog je hem zou willen hebben.

 

  De band mag hoger dan de 30 cm die wij voorstellen, maar dan gaat de prijs omhoog in verband met de extra kosten voor de stof. Vraag naar de meerkosten.

 

Als de band niet hoog genoeg blijkt te zijn is dat op risico van de klant.

 

We willen ook de omvang van je buik weten. Meet dit heel precies op. Naar aanleiding van de door jouw gegeven maten, maken wij de band naar je lichaam. Indien dit niet goed is opgemeten, zal de band misschien niet goed zitten. Wij willen hem dan graag voor je vermaken, maar daar zijn wel kosten aan verbonden.

 

De maat willen we op 3 hoogtes van je weten:

 

Nummer 1 en 3: De maat boven en onder je stoma. Heb je bijvoorbeeld voor hoogte 12 cm gekozen, dan meet je 6 cm onder, en 6 cm boven je stoma de omvang. Indien je voor 15 cm hebt gekozen wordt dit 7,5 boven en onder, etc. Steeds dus de helft van de hoogte.

 

Ook willen we nummer 2, de omvang ter hoogte van je stoma weten.

 

Deze maten hebben we nodig om te kijken hoe je taille valt, zodat we deze eventueel in kunnen nemen. Want ieder stoma zit op een andere plek en elk lichaam is weer anders, we doen ons uiterste best om de band zo passend mogelijk te maken.

 

Meet deze maten goed op, en vul deze dan in op het bestelformulier.

 

Wij houden rekening met de rekbaarheid van de stoffen en hebben daar een berekening voor waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of de banden te los zitten.

 

Heeft u ooit ergens anders een band besteld? Vermeld dat bij de bijzonderheden en/of stuur ons een mail met een foto en de maten van die band zodat wij met u kunnen overleggen of ons product dan wel aan uw verwachtingen gaat voldoen.

 

Ga naar het bestelformulier