Klanten over ons

 

Een greep uit de reacties van klanten:


"Natuurlijk keek ik vol verwachting uit naar de postbode en ja wel, vanmorgen werd mijn pakje bezorgd. Meteen uitpakken en passen. Hij zit perfect! En wat een steun! Op deze manier hangt dat zakje ook niet zo aan je buik. Het was nog wel een beetje zoeken om mijn stomazakje er netjes in te krijgen.

Het gat is wel een beetje klein. Nou heb ik wel gezien dat niet alle zakken een zelfde achterkant hebben.
De zak die ik nu draag heeft een groter rondje dan het vorige merk. Maakt ook niet zoveel uit. Ik ben er harstikke blij mee!

Ik zal de band zeker tijdens het dragen van zomerkleding veel gebruiken. Harstikke bedankt dus!"

Heel veel blije groetjes!!
Marinka


"Ik heb gisteren het stomahoesje ontvangen. Bedankt, hij ziet er echt mooi uit. Ben er heel blij mee. Jullie hebben hem knap gemaakt hoor, zoiets zou ik zelf nooit kunnen. Ik ben heel blij met de zachte katoen aan de achterkant, want dat lost mijn hele probleem op: zweten als ik hard werk zodat de onderkant van de plak aan het zakje vastkleeft of langzaam loslaat…

Ik vind het fantastisch wat jullie doen!"
Vriendelijke groeten,
Laura

 

"De door jullie vervaardigde band en hoesjes zijn in goede orde ontvangen. Heel erg bedankt voor deze mooie covers. Nog niet eerder (31 jaar na operaties), heb ik iets dergelijks mogen dragen.
Wel vaak zelf iets genaaid, maar zo mooi als de band is, nee, dat is voor mij helemaal nieuw."

An

"De bestelling in goede orde ontvangen. Hoesjes sluiten mooi om het zakje heen. Gelukkig geen scherpe kantjes van de sluiting van het zakje in de liesstreek. Ben er zeer tevreden mee. Voor in de toekomst hoop ik weer van uw diensten gebruik te maken."

Met vriendelijke groet, Ad

"Heel hartelijk dank! De band is je prachtig gelukt. Het is echt de eerste keer dat ik een mooie band heb die mijn zakje helemaal verpakt. En hij past heel goed!

Ga zo door, jullie hebben magische vingers."
Lieve groet
Tineke

"Geweldig, deze band zorgt voor een mentale 'oppepper' als ik voor de spiegel sta."

Dank, Cindy

"Ik heb vandaag het zakje ontvangen. Ik vind hem erg leuk en vrolijk en heb hem meteen in gebruik genomen. Hij past perfect! Hartstikke bedankt voor het maken van dit hoesje en als het goed bevalt zal ik zeker meerdere hoesjes bij jullie bestellen. Super! Mijn complimenten."

Groetjes, Yvonne