Gordelkussen bestellen

 

Wat zijn de kosten?

 

Alle genoemde prijzen gelden voor het lopende jaar.

 

Een gordelkussen kost € 14,95 exclusief verzendkosten.

 

Op dezelfde dag bestelde producten kunnen gecombineerd worden verwerkt waardoor je eenmaal verzendkosten betaald. Help ons door bij de bijzonderheden aan te geven dat er meerdere bestellingen zijn gedaan die gelijktijdig mogen worden verstuurd.

 

De verzend- en verpakkingskosten van een bestelling van een gordelkussen binnen Nederland zijn € 7,75.

 

Bij pakketpost en brievenbuspost is de inhoud niet verzekerd tegen schade en diefstal. Het risico van schade of verlies tijdens verzending kan worden verminderd door de optie aangetekend pakketverzending te kiezen voor € 9,50 (vergoedt tot € 500,00).

 

Standaard zenden we de bestellingen naar het buitenland met DHL pakketpost voor € 12,95 (vergoedt tot € 500,00). Deze prijs geldt voor landen als België en Engeland, bij sommige landen kunnen de verzendkosten iets duurder zijn. Een verzending naar het buitenland wordt door DHL binnen 5 werkdagen bezorgd.

 

PostnNL is verplicht om een pakket tweemaal aan de deur aan te bieden. Bij verzekerd verzenden wordt het pakket alleen op het opgegeven adres bezorgd, dus niet bij de buren. De geadresseerde moet tekenen voor ontvangst.

 

Ga naar het bestelformulier