Comfizz tailleband

 

Deze unisex naadloze stomaband stretcht in twee richtingen waardoor hij comfortabel aanvoelt en dag en nacht gedragen kan worden zonder de output van de stoma te hinderen.

Hij is verkrijgbaar in level 1 - licht ondersteunend, en level 2 - medium ondersteunend. (level 3 is een breukband dat wordt vergoed)

Te verkrijgen in beige en zwart (de level 2 band alleen in beige).

Level 1

Is aan te raden voor iedereen die wat extra steun wil, maar kan ook preventief gedragen worden om een stomabreuk te voorkomen.

Level 2

Het is steviger en geeft meer steun dan Level 1 maar blijft comfortabel om te dragen. Het steungedeelte in de buikstreek is dubbel gevoerd en geeft daardoor extra steun. Dit is nodig om een stomabreuk (parastomale hernia) te ondersteunen of om extra steun te bieden tijdens zwaardere activiteiten zoals zwaarder werk of sport.

Beide levels verlichten de symptomen van een breuk, wel raden we bij grote breuken een medische breukband aan (level 3).

Het houd je stomazakje op zijn plaats, drukt het tegen je lichaam zodat de contouren niet meer te zien zijn. Het vermindert hierdoor lekkages. De band is ook goed bruikbaar tijdens sportactiviteiten. De ademende stof houdt je huid koel, droog en comfortabel.

De level 1 band is verkrijgbaar in 18 cm en 25,5 cm hoog, beige of zwart van kleur en verkrijgbaar in diverse maten, de level 2 band in beige en hoogte 25,5 cm.

 

 

Maattabel
Omvang taille. Je meet je taille door het smalste gedeelte van je middel te meten. Dit punt zit tussen de bovenkant van je heup en de onderkant van je ribbenkast. Dan bekijk je tussen welke maten je in valt (Er een overlap tussen de maten, houd bij de keuze van de maat rekening met je persoonlijke voorkeuren of je meer of minder steun draagt).

(In vergelijking met de maatvoering van Bellastoma comfort- en zwembanden vallen de banden iets groter uit.)

  

De prijs van een Comfizz tailleband level 1 is € 21,95 (18 cm hoog) en  € 22,95 (25,5 cm hoog) exclusief verzendkosten. Een level 2 tailleband kost € 35,95.

 

Een Comfizz tailleband bestellen

Op dit product zijn onze voorwaarden van standaard producten van toepassing.