Beschermcap

 

Als extra optie in de dagelijkse banden en dagelijkse kanten banden is nu een beschermcap mogelijk. De cap wordt met klittenband in het binnenzakje bevestigd, waardoor je hem zelf op de gewenste hoogte kunt plaatsen en er ook uit kunt halen.

 

 Deze cap zorgt voor bescherming bij de autogordel, je broekriem, een festival of tijdens sporten. Het is een plastic beschermcap met een bolling, waardoor je stoma en output de ruimte heeft en tegelijkertijd wordt beschermd.

Indien je geen breukband nodig hebt maar wel bescherming van een cap is dit de ideale oplossing!

Aan de hand van de gekozen stofkleur ontvang je een witte of zwarte cap.

De totaalprijs van deze extra optie (excl. de kosten voor de band) wat een binnenzakje met cap betreft, komt op € 19,95. Wat erop neerkomt dat je van ons het binnenzakje gratis krijgt!

Je kunt de extra optie aankruisen op het bestelformulier.

Meer banden bestellen met cap is ook mogelijk, geef op het bestelformulier bij de bijzonderheden aan of je bij de andere band(en) alleen een binnenzakje wilt geschikt voor een cap, of daarbij ook een cap met binnenzakje wilt ontvangen.

Ook is het mogelijk alleen de beschermcap te bestellen, dus exclusief een band (€ 19,95). Indien je al een dagelijkse band hebt met binnenzakje is het mogelijk om er klittenband in de (laten) zetten zodat je de cap hierin kunt dragen.

* Op deze combi bestellen gelden de voorwaarden voor maatwerkproducten.

 

 

 

 

 

 

 

Ook is deze cap te dragen met de Bellastoma zwemband, haal dan wel zelf het klittenband van de cap zodat de stof niet beschadigd.

 

 

 

 

 

 

 

We hebben ook de Bellastoma beschermcap in ons assortiment, welke zonder een band gedragen kan worden.

Ga naar de stomabanden

Een stomaband met/of cap bestellen