Banden luxe

 

Dit is de luxe versie van een stomaband. Een verlengstuk van je lingerie. Het is geen breukband, hij geeft weinig tot geen ondersteuning. De band is er in verschillende maten. We hebben banden van een gladde stof, en banden van kant.

Banden luxe glad

 Banden luxe bewerkt

Aan de achterkant sluit hij met een rij haakjes en oogjes. Er zitten 2 of 3 rijen oogjes naast elkaar, waardoor je hem iets kunt verstellen.

Er zitten baleinen in de band zodat hij mooi blijft zitten. Deze baleinen zijn omgeven van een zachte stof.

Optioneel: Tegen meerkosten is een zakje aan de binnenkant mogelijk. Aan de voorzijde van de band zit aan de achterkant een klein zakje waar je het stomazakje in kunt opbergen. Aan de boven- en onderkant opengelaten en te sluiten met klittenband. Zo kun je je stomazakje gemakkelijk goed leggen en aan de onderkant er eventueel uit laten hangen. Je kunt dit op het bestelformulier aankruisen.

Wij proberen de stomaband zo passend mogelijk te maken, waardoor we 3 omvangmaten nodig hebben.

Houd er wel rekening mee dat het maatwerk is, maar dat we niet bij je thuis komen opmeten, waardoor het kan zijn dat de band niet helemaal perfect sluit. Ieder lichaam is nu eenmaal anders! Let dus ook goed op de maten die je doorgeeft, aan de hand hiervan maken wij de band.

Banden luxe glad

 Banden luxe bewerkt